Advanced Open Water Diver
01/07/2016
Busseig per nens
01/09/2016
Mostrar tot

Bussejar de nit???

FOTO: Bussejar de nit? Has de provar-ho!

Bussejar de nit imposa. Si a la sensació de desconegut hi afegim la manca de llum el busseig nocturn es converteix en tot un repte, però un cop assolit que pot ser tan segur com bussejar de dia, passa a ser una manera de descobrir un tipus de vida que durant el dia ens passa completament desapercebuda. És l’hora de sortir de cacera per moltes espècies… Pops, sèpies, calamars i altres predadors es preparen per sortir a caçar. No és difícil veure’ls movent-se amb llibertat per la sorra, quan de dia són molt difícils de detectar fora els seus caus. Accepta el repte i vine a bussejar de nit!

La formació de busseig nocturn a Artquatic comença amb una preparació teòrica sobre materials lumínics específics i cóm utilitzar-los per comunicar-se i fer-se veure. La primera immersió de les dues que composen aquest curs la fem quan comença a caure el dia i finalitza pràcticament de nit, per entrenar les tècniques de busseig amb visibilitat reduïda. Un cop fora de l’aigua, mentre realitzem l’interval de seguretat, expliquem específicament què és el busseig nocturn i les precaucions que cal dur a terme, tant per complir la normativa com per garantir la seguretat de tots els participants. La segona immersió ja és una immersió nocturna on aplicar tot el que hem après.

La nit invita a la festa, les rialles són freqüents i la sortida de l’aigua sempre s’acompanya amb una trobada de companys que volen compartir l’experiència al voltant d’una taula per sopar i fer uns beures. Per això, és preferible que les planifiqueu sense la necessitat d’haver de conduir desprès i aprofitar el dia següent per fer una immersió en el mateix lloc… I veure com els habitants nocturns han desaparegut del lloc, el paisatge sembla un altre que oculta la màgia de la nit.

Vols provar-ho?

Night & Limited Visibility