Freediving. Descobreix-te!
01/05/2015
Premi Fotogràfic #artquatic2015
01/07/2015
Mostrar tot

English Scuba Rangers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aprèn anglès mentre et diverteixes!!!

Si tens entre 8 i 10 anys pots convertir-te en un Scuba Ranger! A partir dels 10 anys els nens poden inscriure’s en els programes de busseig d’adult, malgrat que es desenvolupen d’una manera adaptada i reben la qualificació de junior. Però… I fins que arriba aquesta edat??? Legalment, en el nostre país és possible començar a bussejar amb equip de respiració autònom a partir dels 8 anys. Decret 175/2007

Us oferim aquest programa totalment en anglès, desenvolupat gràcies a la col·laboració de Yes, We Can English, gabinet d’anglès personalitzat per tothom, especialitzat en Necessitats Educatives Especials NEE. Artquatic i Yes, We Can-English us volen fer partíceps d’aquesta activitat pionera en anglès que iniciarem aquest mes de juliol a Lleida amb la intenció de donar-li continuïtat durant la resta de l’any.

La durada del programa complet és de 6 dies. De dilluns a dissabte a l’estiu o en dissabtes consecutius al matí durant la resta de l’any. L’activitat es realitza en sessions de 9:00 a 13:30 hores que inclouen una paradeta per esmorzar i intercanviar l’activitat teòrica d’aula amb l’activitat pràctica de piscina. Aquest combinat de classes teòriques en anglès amb la pràctica d’immersió, pretén ensenyar anglès mentre s’adquireixen les nocions bàsiques i principals per poder bussejar amb monitor. Els grups són molt reduïts, entre 4 i 6 nens màxim per assolir satisfactòriament amb total seguretat els diferents nivells:

  • Intermediate Scuba Ranger > 2 Scuba Ranger Specialities
  • Advanced Scuba Ranger > 4 Scuba Ranger Specialities
  • Master Scuba Ranger > 8 Scuba Ranger Specialities

Per tal de realitzar la formació cada alumne reb un Manual Formatiu en anglès que serveix de guia a través de jocs, coneixements i propostes d’activitats. Aquestes activitats queden registrades al seu Ranger Log, llibre de bitácora de l’experiència del nen. La complementació d’aquest llibret que també es subministra, el condueix a l’obtenció d’una certificació que el reconeix com Master Scuba Ranger, la màxima qualificació d’un Scuba Ranger. La darrera sessió serà oberta i el nen podrà mostrar la seva evolució en la piscina, convertint-se en el presentador (en anglès)  de l’activitat.  Es convidarà a dues persones per nen a un bateig subaquàtic, on el nou Master Scuba Ranger participarà activament, sempre assistit pels instructors de busseig.

Les classes teòriques en anglès seran impartides per les professionals de Yes We Can-English i la part pràctica en piscina la durà a terme els instructors professionals d’Artquatic, centre d’immersió i submarinisme vinculat a Scuba Schools International de Lleida.

Voleu saber més????? Contacteu-nos!

Artquatic & Yes, We Can-English, per un estiu diferent a Lleida!

 

I si ja tens els 10 anys ja pots inscriure’t als nostres programes de busseig per nens, amb equips i botelles adaptades a la teva edat, seguint el mateix programa que els adults, però respectant els nivells de fondària adequats en funció de la teva edat.