Stress&Rescue
01/04/2016
Artquatic Speciality Diver
01/06/2016
Mostrar tot

Artquatic Open Water Diver

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOTO: Pràctica de piscina del curs Artquatic OWD Maig 2016

Open Water Diver (Bussejador d’Aigües Obertes) defineix el nivell inicial del bussejador autònom. Un bussejador capaç de fer immersió amb un altre bussejador d’igual categoria per si sols, sense necessitat d’un instructor en immersions adaptades al seu nivell. Per assolir aquesta condició que va més enllà d’una senzilla certificació cal una formació de qualitat en diferents àmbits. Un busseig segur i divertit és al teu abast a Lleida amb artquatic! El teu centre d’immersió.

Artquatic aposta per la formació amb SSI Scuba Schools International. Agència líder mundial que forma bussejadors i instructors de busseig des de 1970, amb una línia innovadora que impulsa els centres de busseig com única resposta seriosa enfront dels instructors independents, últims responsables de la formació de busseig de baixa qualitat i sense regulació legal. És precisament en el nostre centre on comença aquesta formació, en tres jornades de classes acadèmiques que inclouen pràctiques de muntatge d’equips i un test sobre coneixements del busseig.

st20160516_195107

 

 

 

 

 

 

 

 

Les sessions piscina permeten realitzar tots els exercicis que després farem a mar amb la total seguretat i confort que donen les aigües càlides i transparents de la nostra piscina de 1,80 metres mínims de profunditat. Aquesta condició és força important, ja que d’altra forma l’aprenentatge de navegació (un dels principals atractius del busseig) no és possible fins arribar a mar on les condicions molts cops no ho permeten. Per això creiem fermament que una adequada formació en piscina de totes les tècniques i els exercicis d’snorkeling són la base d’un bussejador d’èxit. Dues jornades llargues de piscina garanteixen el domini tècnic abans d’anar al mar.

st

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

La pràctica d’aigües confinades en una piscina amb la profunditat adequada potencia l’aprenentatge

La darrera fase del curs són les aigües obertes. En aquesta fase es clourà el curs amb un domini total d’aquestes tècniques en el medi natural. Quatre immersions en dos dies per comprendre i descobrir aquest apassionant món de llibertat ingràvida que et conduiran a l’obtenció del certificat oficial SSI Open Water Diver per poder descobrir tots els oceans del mòn i les fantàstiques criatures que hi habiten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

No et limitis a fer un senzill curset de busseig, aprèn a bussejar amb nosaltres!

 

sc-sha