Artquatic Open Water Diver
01/05/2016
Premi Fotogràfic #artquatic2016
15/06/2016
Mostrar tot

Artquatic Speciality Diver

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOTO: Configura el teu primer nivell de busseig al teu gust

SSI aposta per la fomació continua a través de les especialitats. Si ets Open Water Diver o equivalent, pots accedir a tota la formació, tot dependrà de les teves preferències i del teu nivell d’habilitat, el teu instructor t’orientarà sobre la manera d’assolir el teu primer nivell de reconeixement: SSI Speciality Diver.

Si realitzes dues formacions d’especialitat i disposes d’una experiència registrada mínima de 12 immersions et convertirem en Speciality Diver. A demés, acceptarem que una d’elles sigui d’una altra organització, perquè apostem pels bussejadors ben formats a partir de la formació específica a través d’especialitats de busseig i l’experiència en immersió.

SSI ofereix una àmpliaPerfect Buoyancy gamma d’especialitats de busseig al teu abast des de busseig profund fins orientació, passant per busseig en derelictes, nocturn, des d’embarcació… Configura la teva certificació al teu gust i esdevé el bussejador d’especialitats que sempre hagis somiat. Malgrat tot, nosaltres et recomanem especialment un grup d’especialitats bàsiques que t’ajudaran molt a millorar tècnicament i et proporcionaran la seguretat que desitges per gaudir més de les teves immersions. Artquatic ofereix un programa que combina la flotabilitat perfecta i la navegació en tres immersions (Una de piscina i les altres dues a mar) en un sol cap de setmana.

Navigation

 

 

Dissabte al matí comencem la teoria de les dues especialitats al nostre centre, una sortida pràctica d’orientació al Parc de La Mitjana de Lleida i avaluació dels coneixements adquirits. Per la tarda anem a la piscina on descobrirem els fonaments de la flotabilitat perfecta. Diumenge  dues immersions on per aplicar i descobrir els beneficis de l’aprenentatge del dia anterior, però sobretot per orientar-nos
de manera natural i amb el compass (bruíxola) T’introduirem en la recerca i recuperació, i en la tècnica de Boia de Senyalització de Superfície. Tot per convertir-te en un bussejador més eficient!

Si ja disposes d’una experiència de dotze immersions al finalitzar les dues especialitats, rebràs gratuïtament la certificació de SSI Speciality Diver, el primer graò que reconeix la teva formació i experiència com bussejador. No ho dubtis, després del teu Open Water Diver continua aprenent, una garantia pel teu busseig més segur i divertit. T’apuntes al proper?

Specialty Diver