Premi Fotogràfic #artquatic2016
15/06/2016
Bussejar de nit???
01/08/2016
Mostrar tot

Advanced Open Water Diver

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOTO: Si vols ser un bussejador realment avançat aquesta és la teva formació

Advanced Open Water Diver s’ha convertit en la denominació de la formació que dóna resposta a les inquietuds d’aquells que s’inicien en el busseig i volen més. Però és el curs Advanced Open Water Diver una formació que et condueix a ser un autèntic bussejador avançat? Intentarem respondre amb objetivitat.

Si desprès de les quatre immersions del teu curs d’Open Water Diver continues directament amb un curs d’Advanced Open Water Diver convencional, el qual hauria d’inclouré cinc immersions d’aventura i descobriment de cinc especialitats diferents, probablement estiguis lluny de ser un bussejador avançat, encarsa que sí més experimentat. Nou immersion d’experiència no poden satisfer les exigències d’aquesta denominació. Això sols arriba amb una formació més extensa y, per suposat, més experiència. Per això, Artquatic aposta per la formació SSI Advanced Open Water Diver, la qual s’obté gratuïtament al tenir 24 immersiones registrades i haver fet quatre formacions d’especialitat, la meitat de las quals poden ser d’altra organització.

Vols ser un bussejador realment avançat?

Enriched Air Nitrox

Si ja tens dos especialitats de busseig i algunes inmersions més, pots ser un bussejador avançat. Et proposem una combinació de dos especialitats que et seran molt útils en la teva trajectòria de bussejador: Enriched Air Nitrox i Deep Diver. El teu primer busseig amb mescles que et permitiran disfrutar del fons de manera més segura y per més temps, gràcies a una major proporció d’oxigen en la mescla del teu gas respirable. Disfruta dels beneficis de les mescles enriquides amb oxígen gràcies a aquesta formació que inclou dues immersions amb aquest gas, per aprendre bé cóm utilitzar-lo sense risc, analitzar-lo i actuar en conseqüència amb ell fins un 40% de Oxígen (O2). Tindrem aquestes dues immersions que s’integren al curs de Busseig Profund o Deep Diving que ens mostra el camí del busseig segur fins 40 metres sense entrar en descompressió, per visitar un derelicte extraordinari a la Costa Brava. Un bon motiu per superar els 30 metres del busseig avançat genèric i bussejar més enllà amn seguretat gràcies a la teva experiència i la formació específica en materials i procediments.

 

Deep DivingUna setmana amb formació teòrica per les tardes en materials i procediments de busseig profund, taules i ús de l’ordinador. A demés de pràctiques adicionals en orientació i flotabilitat si es requereixen o no s’han realitzat aquestes importants especialitats. Durant el cap de setmana tres immersions, dues amb Nitrox més enllà dels 18 metres y una més enllà dels 30 metres per experimentar amb seguretat els efectes del busseig profund i prevenir les seves conseqüències. Posarem en pràctica els protocols d’una eventual immersió profunda per què puguis afrontar aquestes immersions acompanyat d’altres bussejadors qualificats.

I si no penses en obtenir la teva certificació de SSI Advanced Open Water Diver i sols vols ser un bussejador especialista en aquestes dues especialitats, o inclús una d’elles, seràs benvingut a aquesta formació que completa la teva trajectòria de bussejador còmode i segur. Artquatic et converteix en un bussejador preparat a través de SSI.

Advanced Open Water Diver